Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Installation'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Pulseway
    • News & Announcements
    • Installation & Configuration
    • General
    • Automation
    • Applications
    • Current Features & Server Modules
    • API
    • Feature Requests
    • Bugs
  • Pulseway On-Premise Server
    • Installation & Configuration
  • Pulseway PSA
    • General

Calendars

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

  1. With the 8.8.9 Linux Agent, you can now install Pulseway on ARM64-based devices (Raspberry Pi 3 and 4).
  2. We've greatly reduced the amount of time required to start remote control sessions from the WebApp allowing you to get to the endpoints without delay.
  3. It would be great (save me a lot of time) if, when downloading the custom Windows agent installer, there was an option to specify if the installer should create shortcuts or not. IOW, in addition to selecting the organization, site and agent group, there would also be an option (true/false) for "create program shortcuts" (or similar).
  4. after following this setup guild i am getting "-bash: /etc/init.d/pulseway: No such file or directory" looked inside that folder and did not see any pulseway scrips. is there another guild that i can follow that will be more helpful
  5. After receiving a verification on my phone I get this nasty gram. So far: .Net 4.0 install was blocked because a later version was already installed. So I don't think it is a .net version issue. Any help would be appreciated. --Tim I blocked out the server name to keep it annonymous I blocked out the server name to keep it anonymous. Also, please ignore the localhost:8443 page. It is irrelevant as far as I know.
  6. In order to import a Pulseway configuration file you need to start PCMonitorManager (Pulseway Manager) from Pulseway's installation directory with the following parameters: PCMonitorManager.exe /config=C:\Configuration\NoPassword.pcmcfg If the exported configuration file contains the account details then you need to provided the configuration password as well: PCMonitorManager.exe /config=C:\Configuration\WithPassword.pcmcfg /configpassword=s3cr3tpassw0rd Note: The PCMonitorManager will not provide any console output or custom exit codes based to indicate the success of the operation.
  7. Hi all, I recently did a clean upgrade to Windows 10 on 2 WKSTs previously running Windows 7 with Pulseway installed. I am now at a loss as to how to re-add these units to my Pulseway instance. I see they are still showing up in the “Deployment Successful” tab under “Discovery & Deployment”. Is there a way to re-add these units without manually installing the Pulseway app on these WKSTs?
  8. Hi there, I have installed Pulseway on 2 PC's and according to my subscription page. I get 2 free licences. I was using Pulseway quite successfully last night till I received an email saying I had reached the Notification limit and to remove this limitation I should consider getting a subscription. I have logged on today to try and purchase a subscription for 2 licences as luckily that is all I need at this stage but due to it saying the first 2 agents are free I can't purchase a full subscription for just 2 licences How can I get unlimited notification for my 2 free licences?
  9. I had installed Pulseway and then wanted to delete it but I was not able to find Pulseway in the control panel uninstall feature and so I tried manually uninstalling files but that also did not work. I tried running the .msi installer again but an error came up saying that Pulseway is already installed but it still was not showing up. Please help me with this.
  10. After playing around in my trial account for a bit, I have a few suggestions regarding policy configuration. Allow the creation of policies that inherit settings from other policies and track which settings were overridden. This would allow MSPs to create one or two "Global" policies (Servers/Workstations) as a base, and then create individual policies (for each client) that inherit settings from those global policies. Allow overrides to policy settings on specific systems, track which systems have policy overrides in place, and allow reverting the overrides to the policy defaults. Allow attaching scripts/tasks to policies to run during on-boarding (as in, when the Pulseway agent is initially installed). Instead of having separate Patch Management policies, group those settings with the System policies so they can be applied all at once. Alternatively, allow attaching Patch Management policies to System policies.
  11. Would love a way to silently install and run Dell command update utility to Dell endpoints to keep drivers up to date, as Dell are frequently rolling out driver updates. Has anyone been able to make this work for them? I've looked into it and found some sample scripts on reddit to try and edit and test. the problem I have is getting dell command update to install first, then getting the configuration file out to the required computers that need it, then running the update silently. If someone has managed to get this working, I would love to see how you did it, or kindly ask for some sample scripts to work with? Any assistance would be greatly appreciated.
  12. I am attempting to install pulseway on my raspberry pi 3b+, and have downloaded and installed the correct file from the pulseway website, and made sure that my openssl libraries are up to date and correctly setup. I followed through with the given installation instructions and repeatedly the pulseway service is unable to be started. When executing the command sudo systemctl start pulseway, the command works and presents no errors. Upon checking the app or the list of all services, however, pulseway is not shown as a service and there is no devices connected to the app. See the attached images for the output of sudo systemctl status pulseway
  13. Hi there! I am looking for a way to install a custom MSI pakage that I built on my endpoints via a script. I have the MSI package on my website. I need the script to download the MSI from my website, then execute in silent mode. Thank you!!
  14. Hi, I installed Pulseway Agent on my RPI like they said on the Website. I went to the "config.xml" and entered my Username and Password. When I now go back to the Website it just showes "No systems monitored. Download and install the agent on the systems you want to monitor." I did everything like they said on the Website. I also googled and found out you have to install some SSL stuff, so I typed the command they said on the forum (sudo apt-get install ca-certificate) and the Console just says, that the Package "CA-Certificate" could not be found. What did I do wrong?
  15. Hi there, We are using both PSA and RMM from Pulseway. In the last few weeks we are experiencing some weird behavior between PSA and RMM. We don't use the and never set up the integration, but after we delete the settings both in PSA and RMM, it still comes back. It is irritating us enormously and the support isn't helpful after creating several tickets. I hope someone can help us with this issue. King regards, Tim Roewen
  16. When installing the pulseway agent on my Debian Version 9.4 X64 proxmox VE 5.2-1 server I get the following. I have restarted the server 3 times now after each install attempt - I can't figure out where the log is located. An error occurred while starting Pulseway service. Please see log for more details. Here is the steps that I did to get started... root@Dell-R610:~# wget https://www.pulseway.com/download/pulseway_x64.deb root@Dell-R610:~# dpkg -i pulseway_x64.deb root@Dell-R610:~# pulseway-registration Would you like to register or unregister the system? [1] Register System [2] Exit Enter selection: 1 Please enter a username: ******** Please enter the password: ******* Use custom server? [y|n] n 1 organization found. Please select the organization [1] sesinet Enter selection: 1 1 site found. Please select the site [1] sesinet_site Enter selection: 1 1 agent group found. Please select the agent group [1] sesinet Enter selection: 1 Check if the config.xml exist ... Configuration file not found. Check if the config.xml.sample exist ... Create a new config.xml file based on config.xml.sample New config.xml successfully created. Update the configuration file... Config file updated successfully! Do you want to start Pulseway service? [y|n] y An error occurred while starting Pulseway service. Please see log for more details. I also tried to make the config file myself. Replacing it with the one form ( https://my.pulseway.com/main/setup/guide )
  17. Ok so the other day i got informed about pulseway by linus tech tips and it seemed a good idea for me to install it on my raspberry pi vpn server for monitoring. But a few days after that my sd card died and i decided to start from scratch and make a new vpn + install pulseway again. But now i cant get the pi to show up at all. I installed everything as this post described but cant get it to show up. I did try to search the problem on google but nothing i tired helped. My raspberry pi model is the 3b
  18. I have installed Pulseway on my unraid server and it has ben working great. I can monitor everything and shutdown/restart the machine. However, wake on lan is not working at all. I have enabled it in the BIOS and in the OS. I can wake the machine using my router, but not with the Pulseway app. In the config.xml file I have WoWAN set to true and the port to 9 (also tried 50000) and it still doesn't work. Is there something I am missing? P.S. I also have a Windows machine that has WOW working perfectly. Thank you for your help.
  19. I am trying to a WR to one of my client pc's. I have purchased the licence from within the pulseway web app. Where do I find the licence key / number ? I all ready have one client installed so their is no option to select trial again...... Also their is no "Trial Site" in the WR console to correspond to my in app WR purchase?
  20. Hey guys! I've been testing the Webroot trial recently and it has been working fine, but I found something where there is room for improvement.. The Webroot installation can be done through Pulseway already, and everything that's needed is basically the Key Code assigning the client to the corresponding Webroot dashboard. This method works fine, but my idea is to automate as many of these tasks as possible, hence Powershell come in to play. Webroot have published a document with other deployment methods, such as GPO or MSI, and I'm mostly interested in the latter. So I created a script for the installation task, which is working fine in itself. But I also found out that the client is shown as "Not installed" in Pulseway afterwards. I spoke with support representatives from Pulseway about this, and a workaround is to use the "Install"-button in Pulseway to create the connection. They told me that the software won't be reinstalled by doing this, but simply associate the agent with Pulseway.. It got me thinking.. There should be a way to trigger this "Install"-function elsewhere, and a smooth solution would be if it could be triggered from the same script as the installation. Maybe something is written in the registry (client side), that we could use? Does anyone else have a solution on how to perform such a task? Webroot deployment documentation (Command line options and other install methods) Here is the script that I've got so far, feel free to use it, if you find it useful! #Replace "KEYCODEHERE" at the arguments-variable with the Key Code shown in your own Webroot Dashboard. #Example: 'GUILIC=XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX CMDLINE=SME,quiet /qn /l*v install.log' $tempdir = get-item -Path "$Env:SystemDrive\Temp" -ErrorAction SilentlyContinue if ($tempdir -eq $null) { New-Item -ItemType "Directory" -Path "$Env:SystemDrive\Temp" Write-Host 'Creating Temp-Dir.' } $Downloadurl = 'http://anywhere.webrootcloudav.com/zerol/wsasme.msi' Write-Host 'Downloading executable to local storage.' $Executable = "$Env:SystemDrive\Temp\wsasme.msi" $Arguments = 'GUILIC=KEYCODEHERE CMDLINE=SME,quiet /qn /l*v install.log' $wc = New-Object System.Net.WebClient $wc.DownloadFile($Downloadurl, $Executable) Start-Process $Executable -ArgumentList $Arguments -Wait Write-Host 'Installing' Remove-Item -Path $Executable Write-Host 'Cleaning up locally stored data.' Start-Sleep -s 30 $program = 'Webroot' Write-Host 'Verifying installation...' $32bit = ((Get-ChildItem "HKLM:\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall") | Where-Object { $_.GetValue( "DisplayName" ) -like "*$program*" } ).Length -gt 0; $64bit = ((Get-ChildItem "HKLM:\Software\Wow6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall") | Where-Object { $_.GetValue( "DisplayName" ) -like "*$program*" } ).Length -gt 0; if ($32bit -eq $True -or $64bit -eq $True) { Write-Host "$program has been successfully installed." } // Martin Johansson
  21. This will download and install or upgrade veeam and install a license if you have one, finally it will import a config file if one is available. I use Dropbox and a shared link. When using Dropbox be sure and change the zero at the end to 1 to download. You if course would have to update the dl links. Any questions let me know. VeeamInstall.ps1 ## $workdir = "c:\installer\" $LicenseFile = "$workdir\Veeamlicense.lic" $ConfigFile = "$workdir\config.xml" [Object[]]$List = @( New-Object -TypeName PSObject -Property @{"File" = "$workdir\Veeam2.exe"; "URL" = "https://www.dropbox.com/s/Veeamexedl=1"} New-Object -TypeName PSObject -Property @{"File" = $LicenseFile; "URL" = "https://www.dropbox.com/s/licensefile?dl=1"} New-Object -TypeName PSObject -Property @{"File" = $ConfigFile; "URL" = "https://www.dropbox.com/s/Configfiledl=1"} ) $VeeamInstallDir = "C:\Program Files\Veeam\Endpoint Backup" # Check if work directory exists if not create it If (Test-Path -Path $workdir -PathType Container) { Write-Host "$workdir\ already exists" -ForegroundColor Red} ELSE { New-Item -Path $workdir -ItemType directory } # Check if Invoke-Webrequest exists otherwise execute WebClient $List | ForEach-Object { if (Get-Command 'Invoke-Webrequest') { Invoke-WebRequest $_.URL -OutFile $_.File } else { $WebClient = New-Object System.Net.WebClient $webclient.DownloadFile($_.URL, $_.File) } } # Start the installation Start-Process -FilePath "$workdir\Veeam2.exe" -ArgumentList "/silent /accepteula" # Wait XX Seconds for the installation to finish Start-Sleep -s 45 #Stops Tray Process Stop-Process -Name "Veeam.EndPoint.Tray" -Force -ErrorAction SilentlyContinue #Imports License File Set-Location $VeeamInstallDir Start-Process Veeam.Agent.Configurator.exe -ArgumentList "-license /f:'$LicenseFile'" Start-Process Veeam.Agent.Configurator.exe -ArgumentList "-import /f:'$ConfigFile'" Start-Process "$VeeamInstallDir\Veeam.EndPoint.Tray.exe"
  22. When we install Webroot from the "Agent Status" tab in the Pulseway WebApp, it continuously says that it is installing Webroot when in fact it is installed. I can't run any actions until this issue is resolved. What could cause this?
  23. New Server - Win Srv 2012 R2 SQL Server 2016 Installation as per instructions. Seemed to go through without any errors. Just no web service. Nothing in IIS.. Nothing.. Turned off Firewall, just to test... No idea where/what to check.. Any ideas?
  24. I recently installed the latest version of Pulseway on my Ubuntu 17.04 server. The service appears to be starting, and I'm not seeing any errors. However, the machine never shows up in the Pulseway app. I feel like I'm missing something simple here. Any advice would be greatly appreciated.
  25. We are having issues installing the anti virus on a few clients with Symantec already installed. Please assist.
×
×
  • Create New...