Jump to content
John.Appleton

New machines not appearing in app

Recommended Posts

Hi

Pulseway was setup by someone who has now left and I have installed the client upon multiple computers and servers which all appear within Pulseway manager / Manage systems and in the pulseway dashboard but none appear within the mobile app nor within the webapp.  I have obviously missed something, but what?

Answers on a postcard to the usual address...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Content

    • By BobC
      I have one customer workstation (actually a laptop) that I cannot assign a patch policy.  All of the other systems in this customer group are fine.  When I try to assign it via my mobile, I get "change OS patch policy command failed".  Nor can I assign it via the Pulseway Web app - it shows "no actions available" for that one system.
      I tried remotely restarting the laptop, and I tried repairing the local agent installation, but no joy.
      Any suggestions?
      Thanks!
      Bob
    • By Geddie
      Looking for a script that I can run to drop from XXX domain, set to "WORKGROUP" and reboot.    I used to have this in a command line form that I can't find.
    • By NadeCatcher
      Hello,
      I've been trying to turn on my computer when I'm away from the house using both mobile data and another WiFi connection. When I'm on the same network the wake up command works but if I'm using mobile data I'll get the message "Wake up command failed" and when I'm on another network it says "wake up command sent" but nothing happens. I have the necessary port forwarded (UDP 9) and through the Pulseway android app port monitor I can see it works. Any help would be greatly appreciated.
      Thanks
    • By General_Snuss
      I changed phones recently and the new app says:
      'This device is pending approval. Login to the WebApp and approve it from the account devices page.'
      If I got to https://my.pulseway.com/main/account/devices there is no device to approve.
      Am I doing something wrong?
×
×
  • Create New...