Jump to content
remotenerd

unRAID Wake On LAN/WAN Not working

Recommended Posts

I have installed Pulseway on my unraid server and it has ben working great. I can monitor everything and shutdown/restart the machine. However,  wake on lan is not working at all. I have enabled it in the BIOS and in the OS. I can wake the machine using my router, but not with the Pulseway app. In the config.xml file I have WoWAN set to true and the port to 9 (also tried 50000) and it still doesn't work. Is there something I am missing?

P.S. I also have a Windows machine that has WOW working perfectly.

Thank you for your help.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Similar Content

    • By DinamicIT
      Hi, does anyone managed to create a Workflow for "Point of Contacts" to approve ticket requests? Got a customer asking to approve tickets before they are worked on, so i need to be able to automate the process.
       
      To be more clear: i need to send a request of approval by sending the POC an email when a ticket is created - change the status to "pending approval" and await for a reply, once the reply is made by the approver (stating in the subject that is %approved% in the subject for example) - change the status of the ticket to "approved" and notify the assigned resource..
       
      I managed to get to the send an email and request for approval part using a workflow, but can't seem to figure out how to handle the reply..
       
      Thanks!
    • By Matt Wilson
      Not sure where to file this. I thought there was a PSA area, but I don't see it tonight.

      In PSA ticket details I see a section called "Duplicate Alarm"
      I can't find any reference for this in help or user guide. What is this and how does it work?
    • By Hax4dayz
      Ok so the other day i got informed about pulseway by linus tech tips and it seemed a good idea for me to install it on my raspberry pi vpn server for monitoring. But a few days after that my sd card died and i decided to start from scratch and make a new vpn + install pulseway again. But now i cant get the pi to show up at all.
      I installed everything as this post described but cant get it to show up. I did try to search the problem on google but nothing i tired helped.
      My raspberry pi model is the 3b
       
    • By frooky
      I would very much like to see some Arch Linux scripts added or at least include Arch compatibility in the existing Linux scripts. Updating my Arch systems from my phone with a single click would be pretty slick.
×