Jump to content
Marius

iOS 9 Pulseway update and "Unknown connection error" message

Recommended Posts

If you have recently updated your Pulseway iOS app to the 4.8 and get the "Unknown connection error" message when opening the app you will need to update your server SSL certificate to SHA-2.

Please refer to this post for instructions:

Edited by Marius

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Content

    • By NadeCatcher
      Hello,
      I've been trying to turn on my computer when I'm away from the house using both mobile data and another WiFi connection. When I'm on the same network the wake up command works but if I'm using mobile data I'll get the message "Wake up command failed" and when I'm on another network it says "wake up command sent" but nothing happens. I have the necessary port forwarded (UDP 9) and through the Pulseway android app port monitor I can see it works. Any help would be greatly appreciated.
      Thanks
    • By Andy Raybould
      Hi
      Could someone assist in helping me to set up an alert when a network connection is dropped.
      This is happening at one of my client sites after changing to a new ISP. The ISP says the router/switch is fine but connections are dropping.
      I would like to be able to log when a connection drops (ideally knowing if the internet connection has dropped or just the internal network connection)
      I'm not sure a simple ping notification is good enouh in Pulseway to do this as I need to know if the connection has dropped for a few mseconds as well as larger outages.
      I guess the Event Viewer holds the answers but would appreciate it if anyone has done this before if they could share their thoughts.
      Thank you, Andy
    • By XxLilBoPeepsxX
      I am attempting to install pulseway on my raspberry pi 3b+, and have downloaded and installed the correct file from the pulseway website, and made sure that my openssl libraries are up to date and correctly setup. I followed through with the given installation instructions and repeatedly the pulseway service is unable to be started. When executing the command sudo systemctl start pulseway, the command works and presents no errors. Upon checking the app or the list of all services, however, pulseway is not shown as a service and there is no devices connected to the app. See the attached images for the output of sudo systemctl status pulseway


    • By William Redig
      Hello,  I have 2 Mac computers with 2 and 3 monitors, respectively.  One of them has 2 identical monitors and when you ask to see screen for monitor 1 or monitor 2 (they are both shown as Dell E2210), I get the same image.  The other one as 2 identical displays (shown as Philco) and a Panasonic Display.  When I ask to seek the Panasonic screen, it displays correctly, but the images either Philco screen is identical.  Hope this helps.
    • By William Redig
      I added a "round trip ping time" to one of my machines, with ping time to the gateway of our remote office.  I am going to do the same to other offices, and therefore monitor the latency to remote offices.   The iOS app and WebApp should show where is that round trip time to:  It is not shown in devices main screen or in the graph.  That additional information would be great!  Thanks!
×
×
  • Create New...