Jump to content

Widget Configuration Error


Recommended Posts

  • Administrators

Hi there,

Apologies for that, Widgets are only available for the Team plan at this moment. We will improve on the error message in the next release.

-Paul

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Content

    • By RingTailedLemur7
      Hello, I have a question about the Pulseway app. When the pc is on all of the commands work great and are perfect for managing the pc. But I am attempting to turn on my pc when I am away from my home and then be able to fully control it like I was there. The issue is how the wake up command from sleep or from powered down will not work even when on my home network. How can I fix this. Also a side question, is there a way I would be able to see a live view of the screen or does it only allow screenshots of the screen. Thanks
    • By Louwrens
      Pulseway Dashboard 8.4.1 pause funtion is not working.
    • By devansh.gohil
      I had installed Pulseway and then wanted to delete it but I was not able to find Pulseway in the control panel uninstall feature and so I tried manually uninstalling files but that also did not work. I tried running the .msi installer again but an error came up saying that Pulseway is already installed but it still was not showing up. Please help me with this.
    • By Continu IT Solutions
      I just ran an Assets Overview report using a defined scope. The scope is showing all pcs and macs but the report is only showing pcs. Is this a bug?
    • By Continu IT Solutions
      If i enable 2fa on the PSA and use the new ticket integration in WebApp i get a 500 internal server error when we click on tickets. If we remove the 2fa from PSA it works fine.
       
      We use the PW hosted server and paid for subscription.
×
×
  • Create New...