Jump to content

Linux Agent - Pulseway 6.0


Recommended Posts

  • Staff

Hi All,

The MAC and Linux agents currently are not upgraded to the version 6.0, therefore all new MAC and Linux systems, which you are registering with your account, currently are placed under the Default Organisation -> Default Site -> Legacy group. We are planning to update the Linux and MAC agents to the version 6.0 by the end of the October.

Thank you for your patience.

Link to post
Share on other sites
  • 4 weeks later...
On 9/28/2018 at 4:03 PM, Chris said:

Hi All,

The MAC and Linux agents currently are not upgraded to the version 6.0, therefore all new MAC and Linux systems, which you are registering with your account, currently are placed under the Default Organisation -> Default Site -> Legacy group. We are planning to update the Linux and MAC agents to the version 6.0 by the end of the October.

Thank you for your patience.

Is there any update on the ETA for this?

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Content

    • By OnsiteITservices
      Using USB external hard drive as backup devices and each drive can be recognized if manually added to the notifications/storage screen but I need to know if there is a way to set this to be automatic when the drive is replaced either daily or weekly.  Also, where would this be set globally for are servers being monitored. Currently have 8.6.8.
       
      Thank you,
      Todd Kollars
      Onsite IT Services
    • By 1A3
      For some reason whenever I try to add any of the iOS widgets it just shows "Widget Configuration Error".

    • By Leah96xxx
      I am trying to configure Pulseway on my Ubuntu Server 20.04 LTS machine, but I'm having issues getting it to recognise systemd services.
      The services I want to monitor are smbd, plexmediaserver and clamav-freshclam. Regardless of what configuration I use, none of these services are even recognised by Pulseway let alone monitored. I have also tried setting each service as "NONE", "UPSTART" and "SYSVINIT" but nothing seems to work.
      The strange part is that ssh is monitored despite the fact that it's configuration is identical to the others.
      Here is a screenshot of my configuration:
      Can someone please help me out here? Is there something I'm missing?
      EDIT: Never mind. It suddenly started working after I posted this.
    • By Astrofrite
      Hi, i want to know how i can monitor the dropbox daemon on linux, i'v tried things with workflow but when i stop the service manualy it won't send me a notification or try to restart the service, and that is bothering me becaus on our servers we need to have dropbox running all the time for our application, i know that dropbox is weird on linux, it won't show with systemctl, but it's still like a daemon.
      I'm running debian buster machine all up to date with the last pulseway agent
       
    • By Cilusse
      Hello there,
      I was in the process of configuring my Pulseway agent on a VPS running Ubuntu Server 20.04 and I ran in this interesting bug.
      Even using the sample config provided by the agent, uncommenting the Ping Responses bloc throws this error in the log, and prevents the service from starting.
      vps pulseway: Starting Pulseway Daemon version 6.5 (2019082205) vps pulseway: Configuration: Values for 'Milliseconds' attribute at 'PingResponse' node 10.6.0.53(1) should be between 1 and 1000 vps systemd: pulseway.service: Main process exited, code=exited, status=1/FAILURE  
      The PingResponse bloc in /etc/pulseway/config.xml looks like this:
      <PingResponses> <PingResponse Address="10.6.0.53" Milliseconds="1500" Minutes="1" PriorityOnSlowResponse="1" PriorityOnNoResponse="1" Alias="vps DNS notif" Enabled="true"/> </PingResponses>  
      So then I tried many Milliseconds values between 1 and 1000 but the same exact error always comes back.
      Is this a known issue or is there anything wrong with my setup?
       
      Many thanks to anyone who can help,
      Best,
×
×
  • Create New...