Jump to content

high upload bandwidth used for Pulseway


Recommended Posts

Hello i´ve been noticied a big use of outbound data from monitored servers. One in case run a simple webserver(webspeed) without connections and i could monitor it in focus.

The use of link it´s big only for monitored machines. as you can see on below.

 #Src IPSrc PortDst IPDst PortProtocolSrc IfaceDst IfaceFlow TypeIPS CategoryExpiry (sec)Tx BytesdownArrow.gifRx BytesTx PktsRx PktsFlush
110.0.1.41828969.191.244.2218292TCPX0X1 N/A89917738287101042490328617565791Delete entry
210.0.0.1635060172.30.1.1065060UDPX0X1SIP ControlN/A29163727930445590Delete entry
310.0.0.155406169.65.50.4443TCPX0X1HTTPSN/A89613574159122795882385433905Delete entry
410.0.0.235203469.65.50.5443TCPX0X1HTTPSN/A897988890779919233291832225Delete entry
510.0.0.17470569.65.50.4443TCPX0X1HTTPSN/A894680821461312521413616866Delete entry
610.0.0.305121169.65.50.6443TCPX0X1HTTPSN/A895593606553313511044414720Delete entry
710.0.0.186154669.65.50.4443TCPX0X1HTTPSN/A89644157823983527778411014

the servers of line 3,4,5,6,7 and another with i reset the service was been there too.

looking for conexion IP(69.65.50.4 , 5, 6 ) it´s from servernap.net.

Based on this, what is this?
What data the servers are sending that use all of my link?
Someone can explain me?

Thanks

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Content

    • By Canadian Dental Services
      Hi all,
      I recently did a clean upgrade to Windows 10 on 2 WKSTs previously running Windows 7 with Pulseway installed.  I am now at a loss as to how to re-add these units to my Pulseway instance.
      I see they are still showing up in the “Deployment Successful” tab under “Discovery & Deployment”.
      Is there a way to re-add these units without manually installing the Pulseway app on these WKSTs?
    • By RingTailedLemur7
      Hello, I have a question about the Pulseway app. When the pc is on all of the commands work great and are perfect for managing the pc. But I am attempting to turn on my pc when I am away from my home and then be able to fully control it like I was there. The issue is how the wake up command from sleep or from powered down will not work even when on my home network. How can I fix this. Also a side question, is there a way I would be able to see a live view of the screen or does it only allow screenshots of the screen. Thanks
    • By Louwrens
      Pulseway Dashboard 8.4.1 pause funtion is not working.
    • By DQuiram
      We reinstalled Pulseway on a re-imaged system and after the install we noticed issues. In the patch mgmt section, the status was "assign failed" in red. We rebooted the system and then the service was not starting. We checked the service, it was set to start automatically and in the event log it was generating this error: "Service cannot be started.  The handle is invalid"  We removed the system from Pulseway, uninstalled, and reinstalled. Service is starting normally, but still getting the same issue of the patch policy failing to assign. I tried moving the system to another group that did not have a patch policy at all and got the same result. 
    • By Brant
      I've implemented a script that retrieves and stores the Windows Build Version number to a custom field in the system overview.   It works fine on MOST systems.  However, there are a small number systems that are unable to run the script.  The error message displayed includes: Start-Process : This command cannot be run due to the error: The system cannot find the file specified.
      I used the "Insert Output Variable Code" in the script and verified that it includes the inserted text "Start-Process -FilePath "$env:PWY_HOME\CLI.exe" -ArgumentList ("setVariable  .....".
      For some reason, a few systems do not seem to have the environment variable PWY_HOME set.
      It appears that these systems are using the Enable PowerShell User Impersonation option under Pulseway Manger > Settings > Runtime.
      What is the easiest way to make sure that all of my systems have the PWY_HOME variable set so that any future scripts will not fail because of a missing environment variable?
      Thanks,
      Brant
×
×
  • Create New...