Jump to content

Powershell Scripts Not working


DigitalDentist
 Share

Recommended Posts

Can someone tell me why this script works locally from the server but not from Pulseway. I've tested running the script both with impersonation enabled and disabled. Both tests were done on server 2012 R2. One with default Powershell version and one with 5.1. This script runs perfectly fine from the server itself just not through pulseway. I have several scripts that give the same type of error. I'd appreciate any help so I can figure this out. It seems like Pulseway doesn't like certain characters? 

ForEach ($COMPUTER in (Get-ADComputer -Filter '*' | Select -ExpandProperty Name)) 

 {
  $key = “SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\WindowsUpdate\Auto Update\Results\Install” 
        $keytype = [Microsoft.Win32.RegistryHive]::LocalMachine 
        $RemoteBase = [Microsoft.Win32.RegistryKey]::OpenRemoteBaseKey($keytype,$Server) 
        $regKey = $RemoteBase.OpenSubKey($key) 
        $KeyValue = $regkey.GetValue(”LastSuccessTime”) 
     
        $System = (Get-Date -Format "yyyy-MM-dd hh:mm:ss")  
             
        if    ($KeyValue -lt $System) 
        { 
            Write-Host " " 
            Write-Host $computer "Last time updates were installed was: " $KeyValue 
        } 
    }

Screenshot_20170721-132009.png

Screenshot_20170721-132017.png

This is what it looks like when ran from the server without involving pulseway

20170721_132729.jpg

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...