Jump to content

New Systems and Licensing


Recommended Posts

It seems as though, if I onboard a system that takes my total over my existing Pulseway license count, the new system does not appear anywhere in Pulseway. The new system will only appear if we upgrade the license count.

There is no notification that there are systems pending a license. No alert, or error message to tell a user what they need to do. The Pulseway Manager indicates the new system is registered correctly and, again, gives no indication that anything is wrong or that a license is needed. 

Is this working as intended? If not, what am I doing wrong? If so, could you fix it? It's completely daft.

Link to post
Share on other sites

I have configured Email-notifications in our environment, and we receive notifications like these (see picture below) when we exceed the license limit.

EDIT: Configured via Pulseway -> Server Admin -> Settings -> Email -> Server settings

image.thumb.png.19c1e3aa1c74c8614495ca3bc0b3f5d3.png

Edited by AC_Martin_J
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...