Jump to content

Can not sign in to Windows Server 2016 Core


Zao
 Share

Recommended Posts

Hello,

My issue is that when connecting to the server, sending the Ctrl+Alt+Delete command does nothing leading to me being unable to sign in.

I've tried this on 2 different servers in 2 different environments with the same result. Is this a known issue? I couldn't find anything about when looking around the forums or searching for it elsewhere.

image.thumb.png.84521664a1a8e04bc472f5f7a6cc7166.png

Thank you for your time!

Best regards,

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

Hi @Zao,

Unfortunately yes, this is a known issue. Pulseway cannot send CAD for Core editions at this time, our team has it in the backlog so you can bet that this will be fixed in a future release.

-Paul

Link to comment
Share on other sites

Hi Paul,

Thank you for the very quick response to my issue. I apologize if this information was available to me prior. I did not find it.

I will notify the rest of my team and look forward to the fix.

Have a nice day!

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators
5 minutes ago, Zao said:

Hi Paul,

Thank you for the very quick response to my issue. I apologize if this information was available to me prior. I did not find it.

I will notify the rest of my team and look forward to the fix.

Have a nice day!

No problem, we'll drop you an email when this issue is fixed :lol:.

-Paul

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...