Jump to content
Boris

Pulseway DOWN?

Recommended Posts

Hi Boris,

We're investigating a network issue with the Chicago datacenter. I'll post an update as soon as I have it.

-Paul

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi there,

While most of our servers are back online the one SAN is still not online which keeps one of the SQL clusters from starting. We're on the phone with GigeNET right now.

-Paul

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yeah this ***** is getting annoying. I cannot get any support replies and I am also getting that license error. Now I am going to have to do hardware change over on my birthday. Thanks. Grrrr.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I assume a restore of some kind is taking place, because several items were missing in the portal. It looks like things are starting to come back online, but I am still not able to remote to any of my managed devices, and I also notice the custom logo for my company has been removed from the web interface.  At the very least can we can an official update / blue post from Pulseway on the status of things.  This is very disruptive if I am not able to support my clients.

Share this post


Link to post
Share on other sites

After looking at the interface, it appears some things have changed.  I could be wrong, but it is like the Automation / Scripts / Tasks look a bit different, as well as a new menu section called Onboarding.  I could be wrong but maybe we are getting some visual updates during this outage?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey everyone,

We've had to pull up some backups to get everything back online as GigeNET did not respond to us at all. Reports and custom logo were also stored on the shared storage and we're waiting for the SAN to be brought back online but in the meantime all instances are now operational.

-Paul

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for letting us know Paul.  The issue is that we are still unable to launch RD sessions.  Get a Pulseway Remote Desktop Client - The Agent failed to start the rd session error.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Robert,

I've just tried to start a RD session and it worked for me. I am curious to find out if it's just on that machine or it's happening on other systems too.

-Paul

Share this post


Link to post
Share on other sites

It appears to be all of them.  I have machines all over the country with multiple different levels of service, and I am not able to RD session into any of them for some reason.

I take it back...I just tried and it appears to be working now.....very strange.  It has not worked since about 1pm.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm also not able to start remote sessions to any of my systems through Pulseway since about 4:52PM EST.

Getting the same "agent failed to start the rd" message

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey guys,

Following up on this, we're cycled all our remote desktop servers and tested all now, can you try again now?

-Paul

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...