Jump to content
Jays

Configure different email ids for notification

Recommended Posts

Hi,

  We are monitoring around 15 servers using pulseway. But I want to configure different email ids for sending the notifications.( not the main emailid which is registered with pulseway).

10 servers notifications to 1 email id & remaining 5 servers to a different emailid.Is it possible to configure in this way ?

 

Thanks in advance

Jay.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Jay. I agree this would be a useful feature to add to Pulseway. If it is done my suggestions are:

1) Have it configurable at the group level, as well as individual server level.

2) Have ability to Cc. Eg. I might want to receive alerts for a group to my main email, but also be able to Cc the alerts to either the customer (if they want to see them) or to a specific staff member in my MSP (so the client/tech manager for that customer sees their alerts).

 

But since you haven't received a reply yet, my suggestion for now is to use an email rule. One your main email (that receives all Pulseway alerts) check if the subject contains the group name (with the 5 servers). If so forward the email to the other address (and optionally delete it from your main email account).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi @Jays, @itzenmonitoring

This functionality can be achieved by creating multiple user accounts and adding these user accounts as the members in multiple Teams. Since the release of the Pulseway version 6.1 we have the option to assign the individual access rights for the system into the group for each team. For more details about this please check the following article.

Please let us know if you have any further questions regarding this.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Content

    • By GlobalIT
      I have created a Windows cmd file to copy files nightly on one of my servers. If there is an error, the cmd file outputs the error to an error.txt file, thus updated the "Last Write" date on the file. My command file is working great, and outputs the errors to the error.txt, and the date stamp on the error.txt file is updated each time this happens.
      I configured the Pulseway Computer Settings via Notifications -> Storage -> Files. I added the error.txt and checked for notifications to be sent when the file last write date has changed. (see image)
      This works the first time, but the second, no notification is sent. Am I doing something wrong? Any pointers on how I can make this work consistently?
      Thanks!

    • By BigEz
      Hi Everyone!
      How is possible assign automatically an hardware asset to a customer in PSA when a ticket is created trough a support request ? What kind of configuration i've to do in RMM side to match a customer in PSA?
    • By captainwhale
      Hi,
      I installed Pulseway Agent on my RPI like they said on the Website. I went to the "config.xml" and entered my Username and Password. When I now go back to the Website it just showes "No systems monitored. Download and install the agent on the systems you want to monitor."
      I did everything like they said on the Website. I also googled and found out you have to install some SSL stuff, so I typed the command they said on the forum (sudo apt-get install ca-certificate)  and the Console just says, that the Package "CA-Certificate" could not be found.
      What did I do wrong?
    • By istvankolkert
      I have enabled lost of notifications on my pc but none of the show up, the did once or twice but not anymore, has anyone a idea why?
    • By John @ Maven
      I am having issues with pulsewaycredentialprovider.dll stopping the Windows login screen from loading on Windows 10 1809.
      I have submitted a ticket to support at support@pulseway.com as well.
      The issue is that with Pulseway software installed and the credential provider loading the system boots to the displayed screen but will go no further.  I am able to run terminal and PowerShell commands from the web interface (prior to software uninstall) but can never log in.  Pulseway remote does not work either.
      This is happening on two Windows 10 1809 DELL Optiplex computers with fresh Windows 10 PRO installations.
      RIght now our only solution is to leave Pulseway uninstalled.
      Any information or solution helpful.
      Thanks.
      John


×
×
  • Create New...